Home

Fien Troch

met Sebastian Van Dun, Lena Suijkerbuijk, Loïc Batog, Mistral Guidetti

DI 28.03 2017 — 20:00

Een ongemeen knappe film over razende hormonen en botsende generaties.

Home vertelt het verhaal van een groep tieners en de volwassenen die hen omringen. Beiden hebben het moeilijk om met elkaar te communiceren en elkaars leefwereld te begrijpen. In deze omgeving van twee worstelende generaties arriveert de zeventienjarige Kevin. Hij kan goed opschieten met zijn neef Sammy en leert via diens vriendengroep ook John kennen. John zit in een ondraaglijke thuissituatie en Kevin voelt de drang om zijn nieuwe vriend te helpen. Op een avond slaat het noodlot toe waardoor elke relatie onder druk wordt gezet. 

Home won de Award voor Best Director op het Filmfestival van Venetië in de eigenzinnige Orizzonti sectie en o.a. ook de prijs voor Beste Muziek (Johnny Jewel van Chromatics) op Film Fest Gent.

BE / 103’
Taal: Nederlands / Ondertitels: Nederlands

film € 6
filmkaart 5 + 1 gratis € 30
UiTPAS aan kansentarief € 1,5

Reserveren is aangeraden en kan bij voorkeur via het formulier op deze pagina of telefonisch op het nummer 053 70 97 73.

De filmkaart is persoonlijk.

 

De filmzaal in Netwerk is voorzien van een ringleidingsysteem dat gebruikt kan worden met hoortoestellen die een T-stand hebben of via een koptelefoontje, te verkrijgen aan de Netwerkbalie.

Reserveren

Deze filmvertoning is volzet. Reservaties worden vanaf nu toegevoegd aan de wachtlijst.


Reserveren is mogelijk tot 2u voor aanvang van de film.