nieuws

05.11
Tijdens Kunstendag voor Kinderen op zondag 15 november kunnen de allerkleinste bezoekers voor het eerst kennismaken met Netwerkpop Fragile.
In opdracht van Netwerk ontwikkelde Naomi Kerkhove ze deze leuke pop, speciaal voor kleuters, om op verschillende manieren naar kunst te leren kijken en de tentoonstelling spelenderwijs te leren kennen.

16.10
Derdejaarsstudenten kleuteronderwijs van Odisee werkten creatieve workshops uit voor 160 kleuters. Als vertrekpunten namen ze de tentoonstellingen van Karel Breugelmans, Stijn Ank, Giraud & Siboni en een werk uit de groepstentoonstelling Arbeid, van Katsutoshi Yuasa. Bekijk hier het videoverslag.

15.10
Kunstenaarscollectief Observatorium werd officieel geselecteerd voor het kunstproject Pilootprojecten Kunst in Opdracht met als thema ‘Meer dan Object’.

13.10
Op ZA 31.10 presenteren Les Brasseurs (Luik), het IKOB (Museum für Zeitgenössische Kunst, Eupen) en het NAK (Neuer Aachener Kunstverein, Aachen) het allereerste interSOUND festival. Hans Bocxstael (Netwerk) zal er spreken over zijn ervaringen als geluidscurator.