nieuws

29.04
Beursschouwburg (Brussel) presenteert: de installatie / performance Light Years Away van Edurne Rubio, op VR 29.04 en ZA 30.04, in navolging van haar residentie in Netwerk.

22.04
Live vanuit Netwerk en online > Noah Angell, op Radius Station, vandaag van 15:00 tot 16:00. In het kader van de tentoonstelling Entering From The Inside, van Christian Nyampeta, zendt Netwerk het openingsweekend van Radius uit, waarin de in Londen gebaseerde kunstenaar Noah Angell 2 radiosessie presenteert.

12.04
Call for proposals van Fabrica (Brighton, UK) voor een kunstenaars-commissie over afstand en intimiteit.

05.04
De filmzaal in Netwerk werd vanaf vandaag voorzien van een ringleidingsysteem dat gebruikt kan worden met hoortoestellen die een T-stand hebben of via een koptelefoontje, te verkrijgen aan de Netwerkbalie.

Courtesy: Annie Gentils Gallery
© Krysztoff Dorion
24.03
Vanavond ontvangt het M HKA Kris Van Dessel voor een zesde actie van zijn ongoing project CAPTURE: de plaatsing van een baksteen uit één van de muren van het Netwerkgebouw.

20.03
Open call II voor een design-residentie in Skopje, Macedonië: productontwikkelaars, industriële vormgevers, mode-ontwerpers, grafisch vormgevers en architecten uit alle EU-landen zijn van harte welkom voor een residentie-programma in Otvorena Soba, om er te werken aan concrete projecten.

09.03
Netwerk werft een nieuw artistiek directeur aan die streeft naar vernieuwing, actualisering en dynamisering van de bijzondere positie die het centrum tijdens het voorbije decennium heeft opgebouwd.